Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 22.04
PPL Úterý 22.04
Osobní odběr Středa 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Basic Basics Baking Handbook

The Basic Basics Baking Handbook
15 %

238  Kč 281 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Marguerite Patten, during a long lifetime in the kitchen until her death at the age of 99 in 2015, was the doyenne of British cookery. In this book she shares her wealth of knowledge and her tried and tested recipes for cakes large and small, biscuits, breads, pizzas and pastries.
Autor:
Nakladatel: Grub Street
ISBN: 9781911621133
Rok vydání: 2018
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 160
Mohlo by se vám také líbit..