Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 27.11
PPL Středa 27.11
Osobní odběr Čtvrtek 28.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Crust

 Crust

648  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche.
Autor:
Nakladatel: Octopus Publishing Group
ISBN: 9780857831088
Rok vydání: 2012
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 160
Mohlo by se vám také líbit..