Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 26.12, 01.01 )
Česká pošta Úterý 31.12
PPL Úterý 31.12
Osobní odběr Čtvrtek 02.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

English Bread and Yeast Cookery

 English Bread and Yeast Cookery

582  Kč 597 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
This universally acclaimed book is regarded by many as simply the best book ever written about the making of bread. It covers all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens and the different types of bread and flour available. It contains an exhaustive collection of recipes, everything from plain brown wholemeal to drop scones and croissants.
Autor:
Nakladatel: Grub Street
ISBN: 9781906502874
Rok vydání: 2010
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 624
Mohlo by se vám také líbit..