Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.01
PPL Pátek 17.01
Osobní odběr Pondělí 20.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Philosophy of Cheese

The Philosophy of Cheese
15 %

267  Kč 315 Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

From the Swiss Alps to New York\'s hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham\'s Lancashire. www.patrickmcguigan.com

Autor:
Nakladatel: British Library Publishing
ISBN: 9780712353779
Rok vydání: 2020
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 112
Mohlo by se vám také líbit..