Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.01 )
Česká pošta Pondělí 06.01
PPL Pondělí 06.01
Osobní odběr Úterý 07.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

 Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider

791  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Best-selling authors and fermentation experts Christopher and Kirsten Shockey enter the realm of fermented beverages with this comprehensive guide to making hard cider that features techniques for achieving a wide range of styles and flavours.

Autor:
Nakladatel: Storey Publishing LLC
ISBN: 9781635861136
Rok vydání: 2020
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 336
Mohlo by se vám také líbit..