Kuchařka Konzervujeme ovoce, zeleninu, houby, maso
7
%
70 Kč 75 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Další z vynikajících pomůcek každého, kdo chce na zimu uchovat přebytky sklizně ze zahrádky, měl štěstí a našel v lese hodně hub nebo chce konzervovat maso - na 140 stranách naleznete nepřeberné množství receptů na konzervaci ovoce, zeleniny, masa i hub.
Autor: | Vladimír Doležal; Miloslav Martenek |
Nakladatel: | Nakladatelství DONA s.r.o. |
ISBN: | 80-86136-17-5 |
Rok vydání: | 1998 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 140 |
Zařazení: | kuchařské recepty • konzervování zeleniny • konzervování ovoce • konzervování hub • konzervování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Lovci diamantových stínů
Richard Marks
-
Domácí krabičková dieta 3
Alena Doležalová
-
Raději vidličky než nože
Gene Stone
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Umělá inkubace a ruční odchov papoušků
Matthias Reinschmidt
-
Dobrman
Ivana Lupečková
-
Papoušci - umělý odchov mláďat
Rudolf F. Wagner
-
Domáca krabičková diéta
Alena Doležalová
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Pražská labužnická zastavení
Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček
-
Černí kakaduové
Neville Connors
-
Leonberger - nové vydání
Daniela Pavlovská-Kuntová
-
Těstoviny
Alena Winnerová
-
Kochbuch
Vladimír Doležal
-
Daně s úsměvem
Václav Boněk
-
Pohádkové příběhy od Boubínského potoka
Wimmer, Eva