Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 26.11
PPL Úterý 26.11
Osobní odběr Středa 27.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Professional Pastry Chef

The Professional Pastry Chef
15 %

1890  Kč 2 214 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Suitable for pastry lovers and chefs worldwide, this work presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques. It contains more than 650 recipes, which offer an emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home.
Autor:
Nakladatel: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9780471359258
Rok vydání: 2002
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 1040
Mohlo by se vám také líbit..