Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 17.01
PPL Pátek 17.01
Osobní odběr Pondělí 20.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Baking and Bakeries

 Baking and Bakeries

219  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
A staple food in many diets, bread has been baked since ancient times and is considered as a basic necessity. This work charts the history of baking, from the breads cooked with grain-paste through the introduction of yeast, to modern day variations. It describes the different methods used in baking and the range of tools and machinery used.
Autor:
Nakladatel: Bloomsbury Publishing PLC
ISBN: 9780852638019
Rok vydání: 2008
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 32
Mohlo by se vám také líbit..