Domácí zavařování
72 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.
Autor: | Magdalena Wagnerová |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 978-80-7429-049-7 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | příručky • konzervování zeleniny • konzervování potravin • konzervování ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Pověsti staré Prahy
Magdalena Wagnerová
-
Rodinná anamnéza
Magdalena Wagnerová
-
Tajemná historie hradů v Čechách a na...
Magdalena Wagnerová
-
Pavouk na šalvěji
Magdalena Wagnerová
-
Strom s granátovými jablky
Magdalena Wagnerová
-
Papíří
Magdalena Wagnerová
-
Záhada č. 28
Magdalena Wagnerová
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Desatero božích přikázání
-
100 jednoduchých věcí, které můžete u...
Jean Carper
-
Písek a pěna
Chalíl Džibrán; Johana Vojnárová
-
Na Zemi jsme na okamžik nádherní
Františka Schormová, Ocean Vuong
-
Albert ze Šternberka
David Papajík
-
Smrt z milosti
Peter Tremayne
-
Hedvábné stezky
Frankopan Peter
-
Jak porozumět psí řeči
Kolektiv