To nejlepší z italské kuchyně
28
%
357 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Praktický průvodce italskou gastronomií, obsahující přes 100 lákavých receptů, doplněných barevnými fotografiemi.
Autor: | Kate Whitemanová; Jeni Wrightová; Angela Boggianová |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-115-4 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • italská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
The Fish & Shellfish, World Encyc...
Kate Whitemanová; Jeni Wrightová; Angela Boggianová
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Kouzelný jednorožec
-
Závodní autíčko
-
Dinosauři
-
Hasiči jedou!
-
Policejní auto v akci
-
Hasiči idú!
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Toulky přírodou
Winfried Maass
-
Báječná růžová
-
Pohádky na dobrou noc