Americká kuchyně v redukční variantě
24
%
45 Kč 59 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Výhody i rizika americké kuchyně z obecně redukčního hlediska. 50 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky.
Autor: | Jaroslav Kalivoda |
Nakladatel: | Vydavatelství MAC,spol.s.r.o. |
ISBN: | 80-86015-68-8 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Zařazení: | kuchařské recepty • redukční diety • americká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Švýcarsko - průvodce
Jaroslav Kalivoda
-
Island - průvodce
Jaroslav Kalivoda
-
Rakousko
Jaroslav Kalivoda
-
Spojené arabské emiráty, Omán a Jemen
Jaroslav Kalivoda
-
Diety při onemocnění mentální anorexi...
Dagmar Benešová
-
Vytváření informačního zázemí škol
Zdeněk Jonák
-
Diety při onemocnění celiakií (nesnáš...
Oldřich Pozler; Jaroslav Hejzlar
-
Diety při onemoc.pept.vředy II
Tamara Starnovská
-
Diety při dětských průjmech
Daniela Tůmová
-
Stravování při nádorových onemocněních
Kužela Lubomír
-
RRL: Diety při onem.ateroskl.
Pavel Gregor
-
Strážce osudu
Michal Řeháček
-
Komplet 2 ks Tma na konci tunelu a Ne...
Petr Litoš