Skvělá chuť Maroka
362 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Féničané a Kartaginci, Římané a Byzantinci, ti všichni psali dějiny Maroka, avšak největší a trvalý vliv na kulturu této země, kam patří i její kuchyně, měli muslimové z arabských států, kteří sem začali proudit na sklonku sedmnáctého století. Jejich vlivem se marocká kuchyně zpestřila o nové kořenicí přísady, které jí propůjčily exotickou a výraznou chuť i vůni, jimiž proslula. A jak vypadají chutě marocké kuchyně? Na jednu stranu působí podivuhodně a tajemně, na druhou stranu jich celkem snadno docílíte i ve vlastní kuchyni.
Autor: | Tess Mallos |
Nakladatel: | Mladá fronta |
ISBN: | 80-204-1494-0 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • gastronomie • informační publikace • marocká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jídlo jako životní styl III.
Petra Lamschová
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Proč mluvíme česky
Daniela Krolupperová
-
Zvířata Deskové hry
-
Lidské tělo
Philip Ardagh
-
Deník Mimoňky
Rachel Renée Russellová
-
Něžný barbar
Bohumil Hrabal
-
Dita Saxová
Arnošt Lustig
-
Svatby v domě
Bohumil Hrabal
-
Klofáci
Miloš Kratochvíl
-
Očkování před cestou do zahraničí
Ilona Kochová
-
Bouráci
Miloš Kratochvíl
-
Perlička na dně
Bohumil Hrabal
-
Neznámé Čechy 3
Václav Vokolek
-
Vita nuova
Bohumil Hrabal
-
Jakub a hvězdy
Renata Fučíková