Skvělá chuť Japonska
507 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Další ze série světových kuchařek připravovaných ve spolupráci s TV Paprika.
Nyní poznáme tajemství přípravy světoznámě proslulých
i lokálních specialit japonské kuchyně včetně používaných ingrediencí a seznámíme se i s japonským gastronomickým místopisem. Kniha navazuje na tituly Skvělá chuť Thajska, Skvělá chuť Maroka a Skvělá chuť Španělska.
Autor: | Kolektiv Autorů |
Nakladatel: | Mladá fronta |
ISBN: | 80-204-1658-7 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • japonská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Česká raw food
Kolektiv Autorů
-
Přehled středoškolského učiva českého...
Kolektiv Autorů
-
Floristika
Kolektiv Autorů
-
Já, písnička 4.
Kolektiv Autorů
-
Dokonalá jízda na motocyklu
Kolektiv Autorů
-
Pravidla českého pravopisu
Kolektiv Autorů
-
Latinsko/ český slovník
Kolektiv Autorů
-
Bali a Lombok - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 1
Kolektiv Autorů
-
Literatura pro 1. ročník gymnázií
Kolektiv Autorů
-
Matematika pro 4. ročník ZŠ 3.díl
Kolektiv Autorů
-
Matematika - Příprava na státní maturitu
Kolektiv Autorů
-
Jídlo jako životní styl III.
Petra Lamschová
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Lidské tělo
-
Proč mluvíme česky
Daniela Krolupperová