The Slovak cookery
333 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
The book contains diverse specialties of the Slovak cuisine, and among them also some almost forgotten delicacies. However, all the recipes have one thing in common - by their row materials as well as technologies of prepare they acquaint the reader with the meals characteristic for particular regions of Slovakia.
Autor: | Ružena Murgová; Štefan Murga |
Nakladatel: | Osveta |
ISBN: | 978-80-8063-254-0 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Angličtina |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 190 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Slovenská kuchyňa
Ružena Murgová; Štefan Murga
-
Latinský jazyk
Jan Kábrt
-
Komunitní ošetřovatelství
Alžběta Hanzlíková
-
Pestujeme izbové rastliny
Lýdie Konečná
-
Centrálny nervový systém
Per Brodal
-
Malý atlas liečivých rastlín
Anna Schneiderová
-
Domáca ošetrovateľská starostlivosť
Mária Kožuchová
-
Stomatologická protetika pre zubných ...
Hans H. Caesar
-
Urologické operácie
Zvara, Vladimír; Horňák, Michal
-
Psychológia
Marcela Verešová a kol.
-
Všeobecná a anorganická chémia
Juraj Krätsmár-Šmogrovič
-
Organická chémia
Ferdinand Devínsky; J. Heger
-
Stomatologická protetika pre zubných ...
Hans H. Caesar
-
Sociálna farmácia a zdravotníctvo
Viliam Foltán
-
Akademická príručka
Dušan Meško; Dušan Katuščák; Ján Findra
-
Úzkostné poruchy
Lívia Vavrušová