Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (slovensky)
14
%
1046 Kč 1 211 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Konrád Kendík |
Nakladatel: | Nová práca, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-89350-43-8 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 750 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendík
-
Receptúry diétnych pokrmov
Konrád Kendík
-
Nové receptúry a technológia pokrmov ...
Konrád Kendík
-
Moderná kuchárka
Konrád Kendík
-
Mexická kuchyňa
Miloš Šandrik
-
Vplyv mena na život
Prierre Le Rouzic
-
Vzory zmlúv a podaní pre občanov
Milada Illášová
-
Odborná spôsobilosť elektrotechnikov ...
Kazimír Kremničan; Otto Lúčanský
-
Civilný sporový poriadok Civilný mimo...
Anna Schneiderová
-
Rozsiahly prehľadný Anglicko - sloven...
Pavel Mokráň; Josef Fronek
-
Zákon o rodine s dôvodovou správou, a...
Milada Illášová
-
Slovensko-Anglický frazeologický slov...
Josef Fronek; Pavel Mokráň
-
Občiansky súdny poriadok
-
Občiansky zákonník
-
Trestný zákon Zákon o výkone trestu o...