Receptury teplých pokrmů + CD ROM
24
%
391 Kč 515 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V roce 2004 jsme se stali člemem Evropské unie. Do tohoto společenství přinášíme, tak jako řada jiných zemí, své národní tradice, zvyklosti a kulturu. Mezi ně neodmyslitelně patří i národní kuchyně. Česká kuchyně má bohatou tradici a nabízí celou škálu pokrmů, které si oblíbili gurmáni z celého světa. V této knize naleznete receptury i technické postupy, které odpovídají současným požadavkům racionální výživy, legislativním a hygienickým předpisům. Kniha je doplněna o CD-ROM, na kterém naleznete řadu podstatných a užitečných informací.
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 80-902492-5-6 |
Rok vydání: | 2004 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 584 |
Zařazení: | kuchařské recepty • učebnice středních škol • teplá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Sladká kuchařka
Jemma Wilson
-
Pohoda v kuchyni
Jemma Wilson
-
Jamie Oliver - Moje Velká Británie
Jamie Oliver
-
Vařte chytře jako Jamie - Nakupujte r...
Jemma Wilson
-
Mělnické přípitky po 100 letech - Vin...
Tůma Jaromír
-
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, ...
Lorenz-Ladener Claudia
-
Francouzské hodokvasy
Peter May
-
Jamies 15 Minuten Küche
Oliver, Jamie
-
Na zdraví • O pohostinství v Litoměři...
Josef Schrötter
-
GENIAL GESUND
Oliver, Jamie
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srd...
Jamie Oliver
-
Solničení v kostce
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný