Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
18
%
285 Kč 349 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Autor: | Lorenz-Ladener Claudia |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-5785-8 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 120 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze,...
Ivana Stenzlová
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
Vaříme podle Herbáře č. 2
Kateřina Winterová
-
Vaříme podle Herbáře 3
Winterová Kateřina, Rybová Linda
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Dyk Vladimír
-
Ruce v mouce
Iva Trhoňová
-
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - O...
Imke Niewöhner
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
Mach Ivan, Borkovec Jiří
-
Anatomie 2
Radomír Čihák
-
Velikonoční tvoření
Šporková Sylva
-
Tréninkový deník
Tvrzník Aleš, Rus Vít
-
Háčkování - hračky, ozdoby, drobnosti
Lenka Bednářová
-
Stavební příručka
Remeš a kolektiv Josef
-
Tři minuty do soudného dne - Příběh n...
Joe Navarro
-
Parkour a freerunning
Hybner Milan, Taran Tomáš, Zonyga Tomáš,
-
Zoner Photo Studio X
Josef Pecinovský