Potraviny a nápoje v kostce
24
%
128 Kč 169 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu 'E'. Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.
Autor: | Libor Mašek |
Nakladatel: | R plus |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Milada Hudcová
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Solničení v kostce
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek