Technologie v kostce
21
%
109 Kč 139 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.
Autor: | Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel |
Nakladatel: | R plus |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Technologie v kostce
Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Milada Hudcová
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Solničení v kostce
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel