Zařízení provozoven v kostce
7
%
129 Kč 139 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | František Cón |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 978-80-904093-7-8 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 128 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Time to Talk 1.
Sarah Peters
-
Základy přírodovědného vzdělávání – C...
Václav Pumpr
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák
-
Genau! 1 2018 (A1) – učebnice s praco...
Carla Tkadlečková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 5
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Chill out 1 - CUP
Tkadlečková C., Perná T., Krulišová D.,
-
Čítanka pro učební obory SOU
Josef Soukal
-
Matematika pro dvouleté a tříleté uče...
Emil Calda
-
Matematika pro tříleté učební obory S...
Emil Calda
-
Potraviny a nápoje v kostce
Libor Mašek