Receptury teplých pokrmů + CD ROM
460 Kč 580 Kč
Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROMu je zařazení nové rubriky, která obsahuje překlady názvů pokrmů z publikace do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s množností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tak tato novinka umožní a usnadní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky, v jazykových mutacích, což je určitě se stoupajícím cestovním ruchem, pro provozovatele těchto zařízení, vítaným pomocníkem. Žákům škol pak usnadní výuku zahraničních jazyků se zaměřením na gastronomii.
Autor: | Jaroslav Runštuk |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 978-80-904093-0-9 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 584 |
Zařazení: | kuchařské recepty • učebnice středních škol • teplá jídla |
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Solničení v kostce
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný