Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 26.11
PPL Úterý 26.11
Osobní odběr Středa 27.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Káva - Putování za tajemstvím kávových specialit

Káva - Putování za tajemstvím kávových specialit
11 %

312  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka. Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka. Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka. Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka. Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka. Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka. Putování za tajemstvím kávových specialit. Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva. Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o lidech, pro něž je káva zdrojem obživy. Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj Liška zvaný "Jorge Zorro". V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1 hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně kalorický pokrm označuje jedno závaží. Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18 následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika, Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru, Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Autor:
Nakladatel: Nescafé
ISBN: 978-80-254-2878-8
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: vázaná
Počet stran: 174
Zařazení: kuchařské recepty informační publikace káva příprava jídel