Káva - Putování za tajemstvím kávových specialit
11
%
312 Kč 349 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Putování za tajemstvím kávových specialit.
Kuchařka obsahuje 70 zajímavých receptů na slaná i sladká
jídla, jejichž základní ingrediencí je káva. Kniha však není pouze
obyčejnou kuchařkou, ale zároveň i cestovatelskou reportáží plnou
autentických zážitků a fotografií z oblastí, kde se pěstuje káva.
Čtenáři se přitom dozví i zajímavé informace o objevení a pěstování
kávy jako takové. Vše je vsazeno do historického rámce, a tak má
čtenář možnost spojit si významné milníky z historie kávy s
historickými událostmi v Evropě. V kuchařce se tak dozvíte nejen
jaké lahodné pokrmy si můžete z kávy připravit, ale dočtete se i
mnoho zajímavého o původu kávy, o jejím pěstování, ale především o
lidech, pro něž je káva zdrojem obživy.
Recepty z různých zemí posbíral cestovatel a dobrodruh Juraj
Liška zvaný "Jorge Zorro".
V kuchařce je zastoupeno více slaných jídel, což může být pro
mnohé kulináře novinka, neboť káva je většinou spojována se
sladkými jídly. Recepty jsou rozděleny podle náročnosti a doby
trvání přípravy jídel do tří kategorií - příprava 30 minut, 1
hodinu a 1,5 hodiny. U každého receptu je rovněž označeno, jak je
pokrm energeticky vydatný - vše symbolizují tři závaží - nejvíce
kalorické jídlo = tři závaží, méně kalorické = dvě závaží a nejméně
kalorický pokrm označuje jedno závaží.
Recepty pocházejí z oblastí, kde se káva pěstuje, tedy z
kontinentů Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Celkem jde o 18
následujících států: Mexiko, Honduras, Nikaragua, Kostarika,
Panama, Kuba, Jamajka, USA, Venezuela, Kolumbie, Ekvádor, Peru,
Brazílii, Etiopie, Jemen, Indonésie, Vietnam a Srí Lanka.
Autor: | Zorro Jorge |
Nakladatel: | Nescafé |
ISBN: | 978-80-254-2878-8 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 174 |
Zařazení: | kuchařské recepty • informační publikace • káva • příprava jídel |