Od medu k perníkům
102 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Z autorčina celoživotního zájmu o lidové tradice
vychází rovněž kniha o perníku, zabývající se jeho historií a
estetickou stránkou. Seznámíte se v ní i s pamětníky a osobnostmi,
jimž se toto lidové řemeslo a umění stalo součástí života. Nechybí
ani zajímavosti o medu, který je nezbytnou ingrediencí, a dávné i
současné receptury, podle nichž můžete tvořit i vy.
Autor: | Vlasáková Olga |
Nakladatel: | Doplněk |
ISBN: | 978-80-7239-216-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | 1 x kniha |
Počet stran: | 154 |
Zařazení: | kuchařské recepty • perníky • lidové pečivo • perníkářství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Odpady
Thomas Hylland Eriksen
-
Mýlit se je božské
Blahut, Petr
-
Revizionisté, progresivisté a tradici...
Martin Polášek
-
Interview 1
Alexandr Kramer
-
Muž, který miloval Yngveho
Tore Renberg
-
Kazatel
Goliáš Marek
-
Aerovkou do exilu. Osudy jednoho emig...
Jaroslav Strnadel
-
Lékař pro život
Magne Skjæraasen
-
Paměť a místo
Veselý, Martin; Rokoský, Jaroslav
-
Politika poloveřejnosti
Petra Lupták Burzová
-
Potemnělé větve
Nikolaj Frobenius
-
Architekt ledových snů
Marc Petit
-
Budiž světlo žárové / Es werde glühen...
Jiří Ort
-
Evoluční ontologie kultury a problém ...
Josef Šmajs
-
Korupce v komunistickém režimu a v pr...
Vladimír Naxera
-
Pět let tátou
Bjarte Breiteig