Oves a žito ve zdravé kuchyni
10
%
80 Kč 89 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Knížka receptů a poučení o důležitých obilninách v lidské výživě. Na první pohled je znát, že autorka zdravou výživu denně přináší na rodinný stůl a že má s přípravou zdravých jídel velké zkušenosti. Jistě budete překvapeni, jaké množství výživově hodnotných a chuťově zajímavých teplých i studených pokrmů, pečiva, dezertů je možno připravit z ovesného a žitného zrna, vloček, šrotu a mouky.
Autor: | Andrea Peková |
Nakladatel: | Medica Publishing |
ISBN: | 80-85936-42-9 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 78 |
Zařazení: | kuchařské recepty • ovesná jídla • žitná jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Luštěniny + hrášek a fazolky
Andrea Peková
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Vaříme dětem chutně a zdravě
Peter Horan
-
Nastávající a kojící maminky si vaří ...
Judita Hofhanzlová
-
Nemoci žaludku a dvanáctníku - Dieta ...
Marečková Olga, Mengerová Olga
-
Krevní skupina 0
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly ...
Pavla Momčilová
-
Retro kuchařka
Pavla Momčilová
-
Krevní skupina A
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
TOFU zdravě bez cholesterolu
Pavla Momčilová; Jaromír Kaloš
-
Automatická domácí pekárna
Pavla Momčilová
-
Nemoci žlučníku a žlučových cest
Olga Mengerová; Olga Marečková
-
Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Pavla Momčilová; Pavla a Kol. Momčilová; Pavla Momčilová
-
Choroby jater
Karel Filip
-
Zvěřina a lahodná masa
Oldřich Dufek
-
Celozrnné vánoční pečivo