Velká kniha o vaření
5
%
939 Kč 990 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato obsáhlá kniha o vaření vás provede kuchyněmi od Dálného východu přes Středomoří až po Mexiko. Pokud jste si ještě netroufli na náročnější recepty, jako jsou například Ústřice a la Rockefeller, tak s touto knihou to pro vás bude hračka. Recepty jsou zprostředkované krok za krokem a doprovázeny fotografiemi. V knize je celá řada předkrmů, hlavních chodů i dezertů. Opravdovými skvosty této knihy jsou technologické postupy. Konečně se dozvíte, jak se nejsnáze vylupuje krabí maso nebo jak připravit dokonalý steak.
Nakladatel: | KD BOHEMIA (Fortuna Print) |
ISBN: | 978-80-7321-583-5 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 544 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Mnoho povyku pro nic - č.-a.
William Shakespeare
-
Srbsko-český, česko-srbský slovník
Anna Jeníková
-
Blue Ocean Strategy, Expanded Edition
Kim, W. Chan
-
Prag - Sagen aus dem alten
Alena Wagnerová
-
The Scarlet Letter
Nathaniel Hawthorne
-
Fictionality - possibility - reality
Martin Pokorný
-
Michael Köhlmeiers Märchen-Dekamerone
Köhlmeier, Michael
-
Dante Alighieri A1/A2
Valeria De Tommaso
-
Burning Boy
Paul Auster
-
Jih proti Severu B1/B2
Margaret Mitchell
-
Janey The Vet
Donnan, Emma
-
Pellegrino - Vom Playboy zum Pilger
Fusaro, Guiseppe Pino