Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Nakladatel: | IKAR |
ISBN: | 978-80-249-1543-2 |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | obrazové publikace • příručky • příprava jídel • aranžování jídel |
Mohlo by se vám také líbit..
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Bojový manuál - Příručka profesionáln...
-
Katalog německých vyznamenání 1933 - ...
Marek Charvát
-
Svědkové z továrny na smrt
Martin Freibauer
-
Mossad
Ian Black
-
Pouštní horečka
Kmenta Jaroslav
-
Válka na východě
-
Uniformy a označení příslušníků zbran...
Wade Krawczyk; Peter Lukacs
-
Špion, jemuž nevěřili
František Moravec
-
Spálená země
Paul Carell
-
Hitlerovy horské jednotky
-
Pablo Escobar
Bowden Mark
-
Metro 2033
Dmitrij Aleksejevič Gluchovskij
-
Uspávač
Lars Kepler
-
Trhlina
Jozef Karika