Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
20
%
198 Kč 249 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | obrazové publikace • příručky • konzervování masa • uzení • maso • nakládání masa • zpracování masa |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované ...
Jana Florentýna Zatloukalová
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
World of WarCraft - Oficiální kuchařka
Chelsea Monroe-Cassel
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Wirtschaftsdeutsch Aktuell
Höppnerová, Věra
-
Slovní druhy
Jiří Kupka
-
Anglicky - čteme zábavně
Gato Martin, Knotková Hana