Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
18
%
204 Kč 249 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Autor: | Dyk Vladimír |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-4068-3 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 168 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • udírny • uzeniny • uzení • uzené maso |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Dvanáct století naší architektury
Miloslav Pojsl
-
Jóga pro skutečný život
Maya Fiennes
-
Dědečku, vyprávěj - Kniha pro uchován...
Monika Kopřivová
-
Andělíčkářka
Camilla Läckberg
-
To prší moře
Radka Třeštíková
-
Domorodí válečníci Severní Ameriky
Chris McNab
-
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Halina Pawlowská
-
The Tilda Characters Collection, 4 Vols.
Finnanger, Tone
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vy...
Doležalová Alena
-
Když draka bolí hlava
Petr Šiška
-
107 neodolatelných smoothie receptů
Petra Ondrašáková
-
Opakujeme si český jazyk I
Vlastimil Styblík
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze,...
Ivana Stenzlová
-
Rady bylináře Pavla 3
Pavel Váňa
-
Uzení, nakládání a konzervování masa ...