Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.01
PPL Středa 22.01
Osobní odběr Čtvrtek 23.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
27 %

182  Kč 249 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně.

Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

Autor:
Nakladatel: Grada
ISBN: 978-80-247-4068-3
Rok vydání: 2012
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 132
Zařazení: příručky kuchařské recepty udírny uzeniny uzení uzené maso
Mohlo by se vám také líbit..