Ryby a plody moře
13
%
346 Kč 399 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
Autor: | redakce časopisu Apetit |
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-00-0 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rybí jídla • mořské plody |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Brambory
redakce časopisu Apetit
-
Bylinky (Edice Apetit)
redakce časopisu Apetit
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Drůbež (Edice Apetit)
-
Koření (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Rychlé večeře
-
Magie semínek Chia - Léčivé jídlo sta...
James F. Sheer
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Restaurant Evropa
-
Jaro
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso
-
Ryby a plody moře
-
63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a...