Maso (Edice Apetit)
21
%
315 Kč 399 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:
Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.
V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
Autor: | |
Nakladatel: | Apetit |
ISBN: | 978-80-904675-2-1 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 174 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Severská mytologie
Neil Gaiman
-
Kuchařka pro psy na každý den
Prošková Zdenka
-
100 způsobů, kterými si zbytečně komp...
Dušan Kadlec