Všechno je dobré
11
%
265 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia…
To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na KAŽDÉ potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět CO a K ČEMU.
K tomu poslouží i tato knížka, která přichází po publikacích KOŘENÍ PROTI CHOŘENÍ, VŠECHNO JE JEDlé a NEBUĎME KYSELÍ, BUĎME ZDRAVÍ.
Autor: | Synková Hanka |
Nakladatel: | Triton |
ISBN: | 978-80-7387-644-9 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 392 |
Zařazení: | fytoterapie • příručky • potraviny rostlinného původu • rostlinné produkty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Doba jedová 3
Stacy Malkan
-
Hormonální jógová terapie 2
-
Hypnoporod
Marie F. Mongan
-
Ahoj, tati
-
Těhotenská jóga
Barbara Kündig
-
Ženské choroby
Marie Treben
-
Stručná celozrnná bio kuchařka
Pavla Momčilová
-
Makrobiotické těhotenství a péče o no...
Kushi Michio a Aveline
-
Koření proti choření
Hana Synková
-
Polévkové štěstí
Pavla Momčilová
-
Ájurvédské recepty pro zdraví
David Frej
-
Ájurvéda
David Frej
-
Homeopatická první pomoc
Petr Pudil
-
Podvědomí – Jak s ním spolupracovat
Valerij Sineľnikov , Larisa a Sergej Slobodčikovovi
-
Uzdravující nápoje a klíčené rostliny
Irina Kovaľová
-
Moudrost raného dětství
Aletha Jauch Solter