Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 18.03
PPL Úterý 18.03
Osobní odběr Středa 19.03
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Gastronomie v toku času I.

Gastronomie v toku času I.
24 %

151  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace Gastronomie v toku času I, kterou vydalo nakladatelství Press21 ve spolupráci s Vysokou školou hotelovou v Praze, zatáhne čtenáře do problematiky gastronomie hned z několika úhlů pohledu. Nabízí informace o legislativě, vývoji jídelních lístků, ale třeba také kapitolu zabývající se hodováním na šlechtických dvorech. Kolektiv autorů publikace Gastronomie v toku času I je složen ze specialistů v daných oborech z praxe i akademické sféry. Autoři jednotlivých příspěvků se zabývají problematikou gastronomie a navazujícími oblastmi v interdisciplinárních souvislostech. Publikace tak přináší příspěvky o produktech (potravinách a jídlech), o jejich výživové kvalitě, o racionální přípravě jídel, komponování stravy, o kulinářských tradicích a obyčejích i o obyčejích spjatých s konzumováním jídel. Upozorňuje na přesahy do jiných oborů lidského života (stravování v nákupních řetězcích, role jídla v pohádkách, nápoje v reklamě apod.). Příspěvky jsou uspořádány podle převládajícího tématu do pěti oddílů. Přehledné uspořádání umožní snadnou orientaci v jednotlivých tématech nejen odborné, ale i laické veřejnosti. Kniha byla vydána jako první z řady navazujících publikací s jednotným centrálním tématem – gastronomií.
Autor:
Nakladatel: Press 21
Vazba: Paperback
Počet stran: 246
Zařazení: gastronomie potraviny kolektivní monografie stravování jídlo