Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
16
%
109 Kč 129 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
Autor: | Pavla Momčilová; Pavla a Kol. Momčilová; Pavla Momčilová |
Nakladatel: | Pavla Momčilová |
ISBN: | 80-85936-44-5 |
Rok vydání: | 2003 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 116 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pšenice špalda • ječmen |
Další knihy z edice Pavla vaří a peče zdravě