Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
16
%
337 Kč 399 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
17. kuchařka z Edice Apetit
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány.
Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem - menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).
Autor: | |
Nakladatel: | Apetit |
ISBN: | 978-80-87575-21-5 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 164 |
Zařazení: | kuchařské recepty • sváteční jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Zavařování (Edice Apetit)
Švejdová Katka
-
Apetit Sýry (Edice Apetit)
-
Bylinky (Edice Apetit)
redakce časopisu Apetit
-
Brambory
redakce časopisu Apetit