Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
28
%
144 Kč 199 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.
Autor: | Vašák Jaroslav |
Nakladatel: | Nakladatelství Stopa |
ISBN: | 978-80-88063-00-1 |
Rok vydání: | 2014 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • gastronomie • regionální výrobky |
Mohlo by se vám také líbit..