Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
15
%
251 Kč 297 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Sandor Ellix Katz |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-5214-3 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • jídla • kuchařské recepty • hygiena výživy • fermentace • fermentované potraviny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Síla přírodní fermentace
Sandor Ellix Katz
-
Sila prírodnej fermentácie
Sandor Ellix Katz
-
Cyklická žena
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Karel Machala
-
Stromy velká kniha - Duch stromů
Fred Hageneder
-
Klíč k určování stromů - 123 nejběžně...
Dominika Dobrylovská
-
Kompostovacie toalety svojpomocne
Ertsey, Attila
-
Zahrada k nakousnutí - Permakultura p...
Holzer Sepp
-
Česká biozahrada
Radomil Hradil
-
Zdravá zahrada
-
Moderní háčkování od A do Z
Shrimpton, Sarah
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Práce na biozahradě
-
Biozahrada praktická příručka
Susanne Brunsová; Annelore Brunsová
-
THOVT – projekt lidstvo
Kerstin Simoné
-
A jde se na to!
Michael Morris