Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 29.11
PPL Pátek 29.11
Osobní odběr Pondělí 02.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Charcuterie and French Pork Cookery

 Charcuterie and French Pork Cookery

486  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Famed for charcuterie since Roman times, France has a long tradition of turning the pig into a range of delicious food products. Jane Grigson introduces the techniques used to transform the humble pig into a variety of famous dishes.
Autor:
Nakladatel: Grub Street
ISBN: 9781902304885
Rok vydání: 2001
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 320
Mohlo by se vám také líbit..