Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 06.02
PPL Čtvrtek 06.02
Osobní odběr Pátek 07.02
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
40 %

359  Kč 597 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor:
Nakladatel: Voyageur Press Inc
ISBN: 9780760354490
Rok vydání: 2017
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 272
Mohlo by se vám také líbit..