Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 26.11
PPL Úterý 26.11
Osobní odběr Středa 27.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

 McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

1482  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Everything you've ever wanted to know about the science, history and culture of food and cooking, in one encyclopaedic, 896-page reference book
Autor:
Nakladatel: Hodder And Stoughton Ltd.
ISBN: 9780340831496
Rok vydání: 2004
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 896
Mohlo by se vám také líbit..