Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 10.04
PPL Čtvrtek 10.04
Osobní odběr Pátek 11.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Science of Cooking

The Science of Cooking

2390  Kč

Odesíláme do 5 až 7 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.
Autor:
Nakladatel: Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
ISBN: 9783540674665
Rok vydání: 2000
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 244
Mohlo by se vám také líbit..