Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 23.01
PPL Čtvrtek 23.01
Osobní odběr Pátek 24.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cooking in Provence

 Cooking in Provence
7 %

659  Kč 710 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Alex Mackay is the chef who runs Delia Smith's renowned cookery school in Norwich; After working with Raymond Blanc, first as a sous-chef at Le Manoir au Quat' Saisions then as Director of Blanc's cookery school, in 2000, Alex and photographer Peter Knab opened Le Baou d'Infer, a cookery school in the heart of the Provencal countryside.
Autor:
Nakladatel: Ebury Publishing
ISBN: 9780091924942
Rok vydání: 2008
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 192
Mohlo by se vám také líbit..