Technologie potravin
728 Kč 745 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
• Obecné zásady výroby potravin
• Konzervace potravin a technologie masa
• Technologie mléka a mlékárenských výrobků
• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
• Fermentační technologie
• Technologie sacharidů
• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Autor: | Pavel Kadlec |
Nakladatel: | Key publishing |
ISBN: | 978-80-7418-145-0 |
Rok vydání: | 2012 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 588 |
Zařazení: | kolektivní monografie • potravinářská technologie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Základy společenských věd I. Základy ...
-
Příručka pro piloty vrtulníku
Robert Pláteník
-
Právní prostředí podnikatele
-
Organizace justice a právní služby
Schelleová, Ilona
-
Novomoravští rodové. I. olomoučtí pro...
Bílý, Jiří L.; Kašpar, Zdeněk
-
Propouštění ze zaměstnání
-
Základy správního práva a veřejné správy
Svoboda, Ivo
-
Cestovní ruch
-
Encyklopedie českých právních dějin, ...
Schelle, Karel; Tauchen, Jaromír
-
Trestní právo hmotné - obecná část (s...
-
Základy organizace veřejné správy
Ivo Svoboda
-
Encyklopedie českých právních dějin, ...
Schelle, Karel; Tauchen, Jaromír
-
Základy teorie práva
Jana Dostálová
-
Krizová komunikace
-
Rakousko-uherské vyrovnání 1867 a jeh...
Anna Schneiderová
-
Vznik Československé republiky 1918
Karel Schelle