Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Pondělí 30.12
PPL Pondělí 30.12
Osobní odběr Úterý 31.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

892  Kč 899 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the secret sauce behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Autor:
Nakladatel: Artisan
ISBN: 9781579657185
Rok vydání: 2018
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 440
Mohlo by se vám také líbit..