Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie
21
%
308 Kč 389 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii, -od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka, který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná budei pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života
nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl, kteří s kuchařským uměním teprve začínají.
Nakladatel: | Eminent |
ISBN: | 978-80-7281-495-4 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 364 |
Zařazení: | kuchařské recepty • dietní jídla • neslaná dieta |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované ...
Jana Florentýna Zatloukalová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
World of WarCraft - Oficiální kuchařka
Chelsea Monroe-Cassel
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Příběh čaje
Zdeněk Thoma; Soňa Thomová; Michal Thoma
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Tak chutná štěstí - Bez použití rafin...
Jonáš Josef, Kuchař Jiří,
-
Víme, co jíme – Vědomé vaření
Lenka Žák
-
Zdravě a syrově - změna je život a do...
Zrůstková Radmila
-
Moje nejlepší recepty
Kořínková Lenka