Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín
22
%
235 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům.
Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku.
Autor: | Uhrová Helena |
Nakladatel: | Víkend |
ISBN: | 978-80-7433-123-7 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 112 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Uhrová Helena
-
Pálíme ovoce
Klaus Hagmann
-
Výroba vína u malovinařů
Pavel Pavloušek
-
Pečeme si sami chleba
Geißler, Lutz
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Levandulová zahrada
Lucinda Riley
-
Velká kniha rad první pomoci pro psy
Harvey Carruthers
-
36. týden
Sofie Sarenbrant
-
Příběh jedné lásky
Anika Pastoreková
-
V pekle mezi ostnatými dráty - Zpověď...
Steinberg Manny
-
Dům na prodej
Sarenbrant Sofie
-
Plný batoh pytláckých příběhů V - Kru...
Sobotka Richard
-
Mobilní včelaření
-
Včelaření pro kluky a holky
Bentzien Claudia
-
Kdo políbí Terezu
Barbora Robošová