Fermentace
15
%
127 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.
Autor: | Cosima Bellersen Quirini |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-5634-9 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
Cosima Bellersen Quirini
-
Domáce liečebné metódy pre celú rodinu
Cosima Bellersen Quirini
-
Domáce recepty z farmy (SK)
Cosima Bellersen Quirini
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Tajemství efektivního učení
Martin Krengel
-
Začněte s PROČ
-
Objevte své PROČ
Simon Sinek; David Mead; Peter Docker
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Výroba magických předmětů
Scott Cunningham
-
Kabala peněz
Nilton Bonder
-
Absťák
Ivo Toman
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Hotýlek
Alena Mornštajnová
-
Moderní indická kuchařka
Kolektiv
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder