Italská rybí kuchařka
19
%
211 Kč 260 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře,“ říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na množství neodolatelných receptech, na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsoby přípravy ryb, a to vše ve stylu domácí italské kuchyně.
Autor: | Margaret Romagnoli |
Nakladatel: | Robert Němec-Pragma nakladat. |
ISBN: | 80-7205-913-0 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 318 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rybí jídla • italská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Člověk a jeho symboly
Carl Gustav Jung
-
Aspekty mužství
Jung, Carl Gustav
-
Rozhovory s C. G. Jungem
McGuire, R. F. C. Hull, William
-
Chvála siesty
Bruno Comby
-
Jak získat báječné tělo
Anita Naik
-
Spiritualita Findhornu
Eileen Caddy
-
Konečně EX toho vašeho EX
Kristin E. Carmichael
-
Žraloci stále ještě nemají rak
I. William Lane
-
Vše o sójových izoflavonech a ženském...
Victoria Dolby Toews
-
Příruční astrologický průvodce
Francesca Stuart