63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
539 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
BOOKAZINE - UČÍME SE OD MISTRATy nejzajímavější recepty, které pro Apetit připravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.Uvnitř najdete:- neotřelé recepty od polévek po dezerty- do detailů popsané návody- postupové fotky- tipy a fígle odkoukané od profíkůKniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty.Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ptáček nebo koprovka, ale i exotiku (polévku pho, gruzínské khinkali atd.).S podrobným návodem od šéfkuchařů si troufnete i na takové majstrštyky, jako je kuřecí roláda, italská porchetta nebo domácí ravioly.
Autor: | |
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-50-5 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
-
Jaro
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso