Udírny a uzení
17
%
149 Kč 179 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Autor: | Egon M. Binder |
Nakladatel: | Metafora |
ISBN: | 80-247-1261-X |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 112 |
Zařazení: | příručky • masitá jídla • udírny • uzení |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Dyk Vladimír
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Hnojení půdy a kompostování v zahradě
Kalina Miroslav
-
Ochrana okrasných rostlin před chorob...
Eva Hrudová; Ivana Šafránková
-
Průvodce po Botanické zahradě Přírodo...
Eva Doležalová
-
Cibulové a hlíznaté rostliny
Štursa, Jan
-
Vejce - 50 snadných receptů
-
Konopí jako lék
Franjo Grotenhermen
-
Uzení, nakládání a konzervování masa ...
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Škola hry na housle I
Micka, Josef; Micková, Magdaléna
-
Škola hry na ukulele + CD
Šárek, Ondřej
-
Večeře u Florentýny - Odpolední kucha...
Zatloukalová Jana Florentýna
-
Český špion Erwin van Haarlem + Bison...
Jaroslav Kmenta
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rekonstrukce rodinného domu 100+5 tipů
Martin Perlík