Cukrářská technologie
24
%
227 Kč 298 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Autor: | Alena Půlpánová |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 80-902492-2-1 |
Rok vydání: | 2001 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 286 |
Zařazení: | kuchařské recepty • cukrářské výrobky • cukrovinky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Cukrářská technologie - 2. vydání
Alena Půlpánová
-
Encyklopedie tarotu – 1. díl
Alena Půlpánová
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Solničení v kostce
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Receptury teplých pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný